Mitä maksaa autoteippaus?

Jokainen autoteippaus menee kaavalla neliöt x materiaalin hinta x työtunnit, joten jokainen autoteippaus hinnoitellaan erikseen, tietysti kun useampi samanlainen teippaus tehdään yritykselle tulee siitä helpostikin määräalennusta kun samalla kertaa pääsee tekemään samoista fileistä. Mutta helpoin lienee toimia seuraavasti:

Teippaukset melko vieraita?

Autoteippauksien hinnat vaihtelevat joka työn yhteydessä joten helpoin tapa saada työlle hinta on liittää sähköpostiin digikuva itse kohteesta, mitä siihen olisi tulossa sekä mahdolliset logot jos jo olemassa. Jos tiedät budjetinkin niin sitä helpompi on suunnitella oikeisiin raameihin toimiva kokonaisuus. Myös nettisivuihinne on hyvä tutustua jotta koko yritysilme näyttäisi mahdollisimman yhtenäiseltä.

Tiedät mitä haluat ja omaat siitä jo leiskat?

Liitä sähköpostiin leiskakuva ja pyydä tarjous koko työn tulostamisesta ja asennuksesta. Vaikka valmiit tulostusaineistot jos nekin valmiina. Tällöin ei tarvitse kuin sopia sopiva aika asennukselle.

Mikä se logo on? Ts. teippaukset tyystiin tuntemattomia?

Liikemerkkejä eli logoja olen luonut elämäni aikana satoja ja niitä saadaan lennosta rakennettua alasi ja yrityksesi mukaan - tunti tietokoneen äärellä selkeyttää takuulla mistä kyse. Myöskin vanhentuneen jo tunnetun logon saa elvytettyä pienellä päätetyöskentelyllä nykyaikaan. Ainoa mikä tarvitsee suurinpiirtein tällöin tietää on paljonko suurin piirtein on valmis kulloiseenkin työhön sijoittaa, jotta pystytään pysymään budjetissa ja saat näin parhaan tuloksen mitä kyseiseen rahaan voidaan toivoa.