Autoteippaukset voidaan toteuttaa niin neliväritulosteilla kuin perinteisillä leikkuriteipeilläkin - molempiin löytyy koneet. Myös muotoonleikatut tulosteet onnistuvat. Galleriasta löytyy uran aikana tehtyjä esimerkkejä joista selviää kyseinen tekniikka, sekä se mikä juuri Sinun teippaukseen parhaiten sopii. Molemmissa on etunsa, hintojen ollessa melko lähellä toisiaan.

2000-luvulla automerkkauskalvot ovat kehittyneet huimaa tahtia ja vanhat pelot siitä että tarrat eivät joko pysy, irtoavat ennen aikojaan ja tuhoavat maalipinnat poistettaessa on 90-luvun peikkoja joita on turha pelätä. Täällä käytämme ainoastaan niitä materiaaleja jotka on viime vuosina osoittaneet voimansa. Etupäässä Averyn hyväksi havaittuja polymeerikalvoja, tosin edukkaampaakin saadaan toimitettua mikäli tarpeesi niin vaatii. Poikkeuksena ainoastaan huonosti paikkamaalatut peltiosat joista pitää saada tieto, sillä se vastaa samaa kuin että rakentaisi hienon talon suolle - emme voi ottaa vastuuta siitä etteikö talo uppoaisi vaikka talo sinänsä olisi kuin hieno. Huonoista kielikuvista taas emme veloita..

Miksi teippauttaa autonsa?

Yliteippauksia tehdään monista syistä: yrityksen värityksen ollessa eri kuin auton, uuden ja uudehkon auton suojaaminen pieniltä naarmuilta ja kiveniskemiltä, peittääkseen epätasaisuuksia ( toimii lähinnä neliväriyliteippauksissa ) sekä yksilöiminen. Yliteippaus suojaa autoa ja jättää maalipinnan siihen kuntoon kuin mihin sen teipatessa jätti.

Logoteippaus taasen on itsestäänselvyys kun tahdotaan yrityksen imagoa kohottaa. Yhtenäisyys muun mainonnan ja näkyvyyden kanssa on avain- asemassa kun tahdotaan viestiä omasta yrityksestä. Suunnittelusta se vain on kiinni mikä sopii juuri Sinulle. Pitää muistaa että onnistunut autoteippaus saa itse autonkin näyttämään paremmalta vaikka se olisikin toissijainen asia.

Kilvet ja ikkunat

Autoteippausten ollessa pääsääntöisesti kolmiulotteista teippausta, on selvää että kaksi ulotteiset ikkunat ja kilvet onnistuu samoiten vaivatta - useimmiten samasta aineistosta joten jos tarpeesi ulottuu myös niihin niin muista ihmeessä mainita niistä. Vakuutusmainos sanoisi tähän, että keskittämällä säästät!