Kuka tekee ja miksi?

Yrittäjänä olen uusi tuttavuus, alalla taas en - teippien kanssa olen pelannut heti armeijasta päästyäni. Visuaalisen markkinoinnin koulutuksessa työharjottelujaksolta harjoittelupaikkani WS Expo Group oli ensimmäinen työpaikkani. Messuala kaikkine kommervenkkeineen tuli tutuksi. Elettiin 90-luvun loppupuolta. Tällöin alkoi kiinnostaa myös luomistyö joten A.I.K.A-mainoksessa avautunut työpaikka kiinnosti. Aaltosen Inarin hellässä hoivassa syntyi satoja ravintolateippauksia valomainosten ja kilpien asennusten lisäksi. Vaan hinku oli kova autoteippauksien suuntaan ja tutun kautta kävi ilmi että eräs autoteippauksiin erikoistunut yritys tarvitsi asentajaa. Autoteippaus kun on vähän herkempää puuhaa kuin ikkunoiden kanssa peuhaaminen, joten taksiteippausten kanssa pääsi hyvin sisälle siitä hommasta kun liukuhihnalta asennuksia ja teippejä kasasi. Luovuus ja ohjelmien kanssa pelaaminen vain loppui kiireiden kanssa kuin seinään, joten melko nopeasti hinku myös hiirikäden hiomiseen kasvoi. Mukavasti perheen muutto lähelle Teippinettiä istui suunnitelmien kanssa yhteen, joten työsuhde sinne oli helppo ja mukava solmia.

Teippinetin rennossa remmissä työskentelin pääasiassa ajoneuvojen merkkauksissa- niin myyjänä, suunnittelijana kuin asentajanakin - aina vuodesta 2004 vuoteen 2010. Tällöin asiat vihdoin olivat kypsyneet siihen pisteeseen perheen, osaamisen ja yrittäjähenkisyyden kanssa että pystyi suoraan lähtemään tekemään sitä jonka parissa jo tietää viihtyvänsä.

Miksi luet moista mainossoopaa ja miksi siitä on oikein oma osionsa sivuilla?

Siksi että kun yrittäjänä kaiken osaamisensa laittaa peliin, voit olla varma että hyvistä asiakkaista pidetään huoli ja hinnoittelu on sillä tasolla että asioit Muiron Oy:n kanssa jatkossakin - muuten loppuu perheestä murot aamuisin. Jos joku asia tuottaa kysymyksiä niin siitä selviää aina joko käymällä tai soittamalla - ei sellaista asiaa olekaan mikä ei sillä selviä.

Älä siis pelkää ottaa sähköpostilla, puhelimella tai lauseenmuodustuselimellä livenä yhteyttä.

T: Antti Muinonen
antti@muiron.fi
044 588 4556